https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Wijnegem

Prachtig Huwelijksfeest nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksfeest bij Wijnegem

Aan het speuren naar een knappe zaal om een huwelijksfeest te houden nabij Wijnegem? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze prachtplek nabij Wijnegem heeft alles om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wijnegem. Kort gezegd, voor een perfect huwelijksfeest bij Wijnegem, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Wijnegem voor klassevolle huwelijksfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Wijnegem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wijnegem ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Wijnegem en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle huwelijksfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wijnegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest bij Wijnegem? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.