https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Vremde

Prachtig Huwelijksfeest nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksfeest bij Vremde

Toevallig op zoek naar een geschikte plaats om een huwelijksfeest te organiseren in de buurt van Vremde? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze prachtplek vlakbij Vremde heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Vremde. Kortom, voor een perfect huwelijksfeest bij Vremde, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Vremde voor stijlvolle huwelijksfeesten

De immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vremde baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Vremde noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Vremde ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Vremde niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door de vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Vremde en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke huwelijksfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest bij Vremde? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.