https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Vilvoorde

Prachtig Huwelijksfeest nabij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Vilvoorde

Aan het speuren naar een leuke stek om een huwelijksfeest te houden nabij Vilvoorde? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Dit verborgen pareltje in de buurt van Vilvoorde heeft alles om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vilvoorde. Dus, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Vilvoorde, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Vilvoorde voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Vilvoorde noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Vilvoorde ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Vilvoorde en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle huwelijksfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!