https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Huwelijksfeest nabij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksfeest bij Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een mooie zaal om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze prachtplek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Sint-Katelijne-Waver. Kort gezegd, voor een perfect huwelijksfeest bij Sint-Katelijne-Waver, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor chique huwelijksfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest bij Sint-Katelijne-Waver? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.