https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Schoten

Mooi Huwelijksfeest nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Schoten

Op zoek naar een ideale zaal om een huwelijksfeest te organiseren vlakbij Schoten? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Schoten is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor huwelijksfeesten . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schoten. Kortom, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Schoten, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Schoten voor stijlvolle huwelijksfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schoten badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Schoten noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schoten absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Schoten en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die nodig is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schoten zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest bij Schoten? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Kijk op onze site.