https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Ranst

Mooi Huwelijksfeest bij Ranst

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Ranst

Aan het speuren naar een mooie plaats om een huwelijksfeest te laten doorgaan nabij Ranst? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Deze prachtplek vlakbij Ranst beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Ranst. Kort gezegd, voor een gedroomd huwelijksfeest bij Ranst, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Ranst voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Ranst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Ranst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Ranst als het gaat over het inrichten van onvergetelijke huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest in de buurt van Ranst? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Verken onze site.