https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Puurs

Mooi Huwelijksfeest nabij Puurs

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Puurs

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een huwelijksfeest te vieren nabij Puurs? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Puurs beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor huwelijksfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Puurs. Kort samengevat, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Puurs, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Puurs voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Puurs baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Puurs noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Puurs ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door onze vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Puurs en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke huwelijksfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Puurs zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest in de buurt van Puurs? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.