https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Nijlen

Mooi Huwelijksfeest bij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een mooie stek om een huwelijksfeest te doen plaatsvinden nabij Nijlen? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze prachtplek vlakbij Nijlen heeft alles om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Nijlen. Kort gezegd, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Nijlen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Nijlen voor stijlvolle huwelijksfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Nijlen baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Nijlen en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Nijlen ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Nijlen niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door de vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Nijlen als het gaat over het inrichten van stijlvolle huwelijksfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest bij Nijlen? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.