https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Niel

Prachtig Huwelijksfeest nabij Niel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Niel

Aan het speuren naar een fraaie stek om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Niel? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord bij Niel heeft alles om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Niel. Kort samengevat, voor een perfect huwelijksfeest bij Niel, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Niel voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Niel baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Niel noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Niel niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Niel en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest in de buurt van Niel? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Verken onze site.