https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Mortsel

Mooi Huwelijksfeest nabij Mortsel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Mortsel

Aan het speuren naar een fraaie plek om een huwelijksfeest te doen plaatsvinden vlakbij Mortsel? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze rustige locatie gelegen bij Mortsel is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor huwelijksfeesten . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Mortsel. Kort samengevat, voor een perfect huwelijksfeest bij Mortsel, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Mortsel voor stijlvolle huwelijksfeesten

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Mortsel baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Mortsel noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Mortsel ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Mortsel absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Mortsel als het gaat over het organiseren van onvergetelijke huwelijksfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Mortsel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest bij Mortsel? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Verken onze site.