https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Millegem

Mooi Huwelijksfeest bij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksfeest bij Millegem

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een huwelijksfeest te houden vlakbij Millegem? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Dit mooie, rustige oord nabij Millegem heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Millegem. Kortom, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Millegem, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Millegem voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Millegem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Millegem noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Millegem ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Millegem echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Millegem en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest bij Millegem? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.