https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Melkouwen

Mooi Huwelijksfeest nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Melkouwen

Op zoek naar een knappe stek om een huwelijksfeest te laten doorgaan nabij Melkouwen? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze prachtplek vlakbij Melkouwen is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksfeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Melkouwen. Kort gezegd, voor een perfect huwelijksfeest bij Melkouwen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Melkouwen voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste plek nabij Melkouwen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Melkouwen ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Melkouwen en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Melkouwen? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.