https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Lint

Mooi Huwelijksfeest nabij Lint

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Lint

Aan het speuren naar een ideale zaal om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Lint? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Lint beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor huwelijksfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique huwelijksfeest in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Lint. Kort samengevat, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Lint, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Lint voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Lint baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Lint en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lint ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Lint absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Lint en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Lint staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Lint? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk event! Verken onze site.