https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Lier

Prachtig Huwelijksfeest nabij Lier

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Lier

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een huwelijksfeest te organiseren vlakbij Lier? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje bij Lier beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Lier. Kort samengevat, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Lier, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Lier voor stijlvolle huwelijksfeesten

De uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent huwelijksfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Lier baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Lier noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lier ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Lier en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Lier zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Lier? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.