https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Kruibeke

Prachtig Huwelijksfeest bij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksfeest bij Kruibeke

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een huwelijksfeest te laten doorgaan nabij Kruibeke? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Kruibeke beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique huwelijksfeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Kruibeke. Kort samengevat, voor een onvergetelijk huwelijksfeest bij Kruibeke, één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Kruibeke voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Kruibeke en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Kruibeke en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme huwelijksfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kruibeke staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Kruibeke? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Verken onze site.