https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Kontich

Prachtig Huwelijksfeest bij Kontich

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Kontich

Bent u op zoek naar een knappe plek om een huwelijksfeest te vieren bij Kontich? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Kontich beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Kontich. Kortom, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Kontich, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Kontich voor klassevolle huwelijksfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Kontich badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Kontich en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door de vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Kontich en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Kontich zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest bij Kontich? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.