https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Koningshooikt

Mooi Huwelijksfeest bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Koningshooikt

Op zoek naar een geschikte stek om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Koningshooikt? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Koningshooikt beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Kort samengevat, voor een onvergetelijk huwelijksfeest bij Koningshooikt, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Koningshooikt voor chique huwelijksfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Koningshooikt noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Koningshooikt ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Koningshooikt en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle huwelijksfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Koningshooikt? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.