https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Hovorst

Mooi Huwelijksfeest bij Hovorst

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Hovorst

Toevallig op zoek naar een geschikte zaal om een huwelijksfeest te houden in de buurt van Hovorst? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze rustige locatie gelegen bij Hovorst is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor huwelijksfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hovorst. Kort gezegd, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Hovorst, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Hovorst voor chique huwelijksfeesten

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft huwelijksfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Hovorst badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste plek nabij Hovorst noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hovorst ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hovorst echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Hovorst als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Hovorst? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.