https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Hove

Mooi Huwelijksfeest nabij Hove

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Hove

Toevallig op zoek naar een fraaie gelegenheid om een huwelijksfeest te doen plaatsvinden vlakbij Hove? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit mooie, rustige oord vlakbij Hove heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hove. Kortom, voor een perfect huwelijksfeest bij Hove, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Hove voor stijlvolle huwelijksfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hove baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Hove noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hove ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hove niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Hove en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke huwelijksfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest in de buurt van Hove? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Verken onze site.