https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Herenthout

Prachtig Huwelijksfeest bij Herenthout

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksfeest bij Herenthout

Toevallig op zoek naar een ideale gelegenheid om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden vlakbij Herenthout? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Herenthout is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Herenthout. Dus, voor een onvergetelijk huwelijksfeest bij Herenthout, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Herenthout voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent huwelijksfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Herenthout en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herenthout ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Herenthout als het aankomt op het organiseren van sublieme huwelijksfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle huwelijksfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest bij Herenthout? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.