https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Herentals

Mooi Huwelijksfeest nabij Herentals

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksfeest bij Herentals

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden bij Herentals? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte optie. Deze rustige locatie vlakbij Herentals heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herentals. Kort gezegd, voor een onvergetelijk huwelijksfeest bij Herentals, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Herentals voor chique huwelijksfeesten

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Herentals badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Herentals en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herentals ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herentals niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Herentals en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Herentals? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Verken onze site.