https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Hemiksem

Mooi Huwelijksfeest bij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Hemiksem

Toevallig op zoek naar een mooie plek om een huwelijksfeest te organiseren nabij Hemiksem? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Hemiksem heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hemiksem. Dus, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Hemiksem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Hemiksem voor klassevolle huwelijksfeesten

De ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Hemiksem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hemiksem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Hemiksem en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke huwelijksfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest bij Hemiksem? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Kijk op onze site.