https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Edegem

Mooi Huwelijksfeest nabij Edegem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Edegem

Op zoek naar een knappe stek om een huwelijksfeest te vieren bij Edegem? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Edegem is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Edegem. Kortom, voor een onvergetelijk huwelijksfeest bij Edegem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Edegem voor klassevolle huwelijksfeesten

De ruime tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Edegem en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Edegem echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Edegem en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Edegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Edegem? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.