https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Duffel

Mooi Huwelijksfeest bij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Duffel

Aan het speuren naar een knappe plek om een huwelijksfeest te houden vlakbij Duffel? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze prachtplek bij Duffel beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Duffel. Dus, voor een perfect huwelijksfeest bij Duffel, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Duffel voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Duffel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Duffel noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Duffel ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Duffel en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Duffel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest bij Duffel? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Verken onze site.