https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Diegem

Mooi Huwelijksfeest nabij Diegem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Diegem

Op zoek naar een leuke stek om een huwelijksfeest te laten doorgaan nabij Diegem? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Diegem is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Diegem. Kort gezegd, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Diegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Diegem voor stijlvolle huwelijksfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Diegem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Diegem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Diegem ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Diegem niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Diegem en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke huwelijksfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.