https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Deurne

Prachtig Huwelijksfeest nabij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksfeest bij Deurne

Op zoek naar een geschikte zaal om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Deurne? Dan is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze prachtplek in de buurt van Deurne is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Deurne. Kortom, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Deurne, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Deurne voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Deurne badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Deurne en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Deurne ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Deurne als het gaat over het organiseren van succesrijke huwelijksfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Deurne zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een huwelijksfeest bij Deurne? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Verken onze site.