https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Brussel

Mooi Huwelijksfeest bij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Brussel

Op zoek naar een mooie gelegenheid om een huwelijksfeest te houden nabij Brussel? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Dit verborgen pareltje nabij Brussel heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Brussel. Kort samengevat, voor een perfect huwelijksfeest bij Brussel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Brussel voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Brussel en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Brussel als het gaat over het inrichten van onvergetelijke huwelijksfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.