https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Bossenstein

Prachtig Huwelijksfeest nabij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Bossenstein

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een huwelijksfeest te laten doorgaan bij Bossenstein? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze rustige locatie in de buurt van Bossenstein heeft alles om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Bossenstein. Dus, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Bossenstein, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Bossenstein voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste plek nabij Bossenstein noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Bossenstein als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Bossenstein? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.