https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Berlaar

Mooi Huwelijksfeest bij Berlaar

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksfeest bij Berlaar

Op zoek naar een leuke stek om een huwelijksfeest te vieren nabij Berlaar? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Berlaar is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Berlaar. Kort samengevat, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Berlaar, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Berlaar voor chique huwelijksfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Berlaar badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste parel nabij Berlaar noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Berlaar ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Berlaar absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Berlaar als het gaat over het organiseren van onvergetelijke huwelijksfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Berlaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest in de buurt van Berlaar? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Verken onze site.