https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Beerzel

Prachtig Huwelijksfeest nabij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Beerzel

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een huwelijksfeest te organiseren bij Beerzel? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Deze prachtplek vlakbij Beerzel heeft alles om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Beerzel. Kort gezegd, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Beerzel, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Beerzel voor chique huwelijksfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent huwelijksfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Beerzel baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Beerzel en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Beerzel ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Beerzel en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle huwelijksfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Beerzel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest in de buurt van Beerzel? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.