https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Antwerpen

Prachtig Huwelijksfeest nabij Antwerpen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Antwerpen

Bent u op zoek naar een geschikte zaal om een huwelijksfeest te laten doorgaan vlakbij Antwerpen? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Antwerpen heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Antwerpen. Dus, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Antwerpen, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Antwerpen voor chique huwelijksfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Antwerpen en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Antwerpen als het gaat over het organiseren van stijlvolle huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een huwelijksfeest bij Antwerpen? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.