https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Aartselaar

Mooi Huwelijksfeest bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Aartselaar

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een huwelijksfeest te laten doorgaan bij Aartselaar? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust bij Aartselaar beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique huwelijksfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Aartselaar. Kortom, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Aartselaar, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Aartselaar voor chique huwelijksfeesten

De uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Aartselaar en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Aartselaar ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Aartselaar als het aankomt op het inrichten van succesrijke huwelijksfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest bij Aartselaar? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.