https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Babyborrel

De beste Babyborrels in Hof Van Beatrijs

Op zoek naar een geschikte locatie om een doopfeest of babyborrel te organiseren in de buurt van Lier? Dan is Hof Van Beatrijs zonder twijfel een goeie optie. In deze sfeervolle locatie, die zowel met de wagen als het openbaar vervoer prima bereikbaar is, vindt u alles wat van een doopfeest of babyborrel een heuglijke gebeurtenis maakt: een prachtsetting met mooie tuinen, terrassen en zitjes binnen de muren van de oude abdijhoeve, de beste culinaire omkadering en een ervaren horecateam dat erover waakt dat u en uw gasten werkelijk niets tekortkomen.

Een uniek doopfeest volledig op maat

Dankzij onze gezellige feestzalen van verschillende grootte kunnen wij in nauw overleg met de klant een babyborrel of doopfeest op maat creëren. Rekening houdend met al uw specifieke wensen. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en opmerkingen en met alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij voor u een op en top afgewerkt doopfeest of babyborrel.

Perfectionistische aandacht voor de kleinste details

Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen zoals babyborrels weten wij bij Hof Van Beatrijs als geen ander wat de cruciale elementen zijn voor de beste babyborrels. Uiteraard staat de pasgeborene centraal, maar ook de ouders en de andere gasten zullen bij ons de nodige aandacht krijgen en op gepaste wijze in de watten gelegd worden.

Kom vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden voor zo’n speciale aangelegenheid.