https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Wommelgem

Prachtig Doopfeest nabij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Wommelgem

Op zoek naar een fraaie zaal om een doopfeest te laten doorgaan bij Wommelgem? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Wommelgem heeft alles om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van doopfeesten . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai doopfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wommelgem. Kort samengevat, voor een gedroomd doopfeest bij Wommelgem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Wommelgem voor stijlvolle doopfeesten

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Wommelgem noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wommelgem ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Wommelgem en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme doopfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw doopfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wommelgem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.