https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Willebroek

Prachtig Doopfeest bij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Willebroek

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een doopfeest te organiseren nabij Willebroek? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze rustige locatie nabij Willebroek is helemaal uitgerust om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor doopfeesten . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai doopfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Willebroek. Kort samengevat, voor een op en top perfect doopfeest bij Willebroek, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Willebroek voor klassevolle doopfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent doopfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een doopfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Willebroek en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Willebroek ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Willebroek als het aankomt op het inrichten van sublieme doopfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!