https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Wijnegem

Mooi Doopfeest nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Wijnegem

Aan het speuren naar een fraaie plek om een doopfeest te organiseren bij Wijnegem? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit verborgen pareltje bij Wijnegem beschikt over alle troeven om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai doopfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wijnegem. Kort samengevat, voor een fantastisch doopfeest bij Wijnegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Wijnegem voor stijlvolle doopfeesten

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Wijnegem noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem echt niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een doopfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Wijnegem als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke doopfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw doopfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.