https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Wiekevorst

Mooi Doopfeest nabij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Wiekevorst

Op zoek naar een leuke plek om een doopfeest te doen plaatsvinden bij Wiekevorst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust bij Wiekevorst is helemaal uitgerust om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kortom, voor een onvergetelijk doopfeest bij Wiekevorst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Wiekevorst voor stijlvolle doopfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een doopfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw doopfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een doopfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Wiekevorst als het gaat over de organisatie van succesrijke doopfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!