https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Vremde

Mooi Doopfeest bij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Vremde

Bent u op zoek naar een geschikte zaal om een doopfeest te houden vlakbij Vremde? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Vremde heeft alles in huis om van een doopfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor doopfeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai doopfeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Vremde. Dus, voor een fantastisch doopfeest bij Vremde, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Vremde voor chique doopfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Vremde badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de mooiste parel nabij Vremde en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw doopfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Vremde niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Vremde en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke doopfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Vremde staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!