https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Ter Elst

Prachtig Doopfeest nabij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een doopfeest bij Ter Elst

Aan het speuren naar een ideale plaats om een doopfeest te laten doorgaan in de buurt van Ter Elst? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Deze prachtplek in de buurt van Ter Elst heeft alles om van een doopfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van doopfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Ter Elst. Kort samengevat, voor een onvergetelijk doopfeest bij Ter Elst, één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Ter Elst voor chique doopfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een doopfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Ter Elst en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ter Elst ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Ter Elst niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Ter Elst en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme doopfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!