https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Doopfeest nabij Sint-Katelijne-Waver

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Sint-Katelijne-Waver

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een doopfeest te organiseren in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Deze fraaie oase van rust nabij Sint-Katelijne-Waver heeft alles om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor doopfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique doopfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Sint-Katelijne-Waver. Kort samengevat, voor een gedroomd doopfeest bij Sint-Katelijne-Waver, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Sint-Katelijne-Waver voor chique doopfeesten

De uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de mooiste parel nabij Sint-Katelijne-Waver en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw doopfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver niets tekortkomen op doopfeest. Door de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke doopfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!