https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Schoten

Prachtig Doopfeest nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een doopfeest bij Schoten

Op zoek naar een mooie plek om een doopfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Schoten? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Schoten is helemaal uitgerust om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schoten. Kortom, voor een op en top perfect doopfeest bij Schoten, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Schoten voor chique doopfeesten

De immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Schoten baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een doopfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Schoten noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schoten ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw doopfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Schoten en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme doopfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Schoten staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!