https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Schilde

Prachtig Doopfeest bij Schilde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een doopfeest bij Schilde

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een doopfeest te organiseren bij Schilde? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Dit mooie, rustige oord bij Schilde heeft alles om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een doopfeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schilde. Kortom, voor een op en top perfect doopfeest bij Schilde, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Schilde voor klassevolle doopfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent doopfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Schilde en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schilde ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Schilde en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle doopfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schilde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.