https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Schelle

Prachtig Doopfeest bij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een doopfeest bij Schelle

Aan het speuren naar een fraaie stek om een doopfeest te laten doorgaan in de buurt van Schelle? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze prachtplek in de buurt van Schelle heeft alles om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een doopfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schelle. Kortom, voor een op en top perfect doopfeest bij Schelle, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Schelle voor stijlvolle doopfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft doopfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schelle badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een doopfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Schelle en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schelle ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw doopfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schelle niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een doopfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Schelle en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle doopfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw doopfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Schelle zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!