https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Ranst

Mooi Doopfeest bij Ranst

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Ranst

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een doopfeest te vieren in de buurt van Ranst? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze prachtplek vlakbij Ranst is helemaal uitgerust om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor doopfeesten . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Ranst. Kort gezegd, voor een onvergetelijk doopfeest bij Ranst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Ranst voor chique doopfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Ranst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Ranst en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ranst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Ranst en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle doopfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die nodig is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.