https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Putte

Mooi Doopfeest bij Putte

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Putte

Aan het speuren naar een geschikte plek om een doopfeest te laten doorgaan in de buurt van Putte? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Deze rustige locatie bij Putte heeft alles om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Putte. Kort gezegd, voor een onvergetelijk doopfeest bij Putte, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Putte voor chique doopfeesten

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Putte badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een doopfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Putte en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Putte ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw doopfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Putte absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Putte en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme doopfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw doopfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Putte zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!