https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Nijlen

Mooi Doopfeest bij Nijlen

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Nijlen

Op zoek naar een knappe plaats om een doopfeest te doen plaatsvinden nabij Nijlen? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze prachtplek bij Nijlen heeft alles om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor doopfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Nijlen. Kort gezegd, voor een onvergetelijk doopfeest bij Nijlen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Nijlen voor chique doopfeesten

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Nijlen noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Nijlen ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Nijlen echt niets tekortkomen op doopfeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Nijlen en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke doopfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw doopfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.