https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Niel

Mooi Doopfeest bij Niel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Niel

Bent u op zoek naar een leuke plaats om een doopfeest te doen plaatsvinden vlakbij Niel? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Niel heeft alles om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor doopfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een doopfeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Niel. Kort samengevat, voor een op en top perfect doopfeest bij Niel, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Niel voor chique doopfeesten

De ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Niel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Niel noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Niel ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Niel absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Niel en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme doopfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw doopfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.