https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Melkouwen

Prachtig Doopfeest bij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Melkouwen

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een doopfeest te organiseren nabij Melkouwen? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Melkouwen beschikt over alle troeven om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor doopfeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique doopfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Melkouwen. Dus, voor een op en top perfect doopfeest bij Melkouwen, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Melkouwen voor stijlvolle doopfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent doopfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Melkouwen noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Melkouwen ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Melkouwen echt niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Melkouwen als het gaat over de organisatie van succesrijke doopfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw doopfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.