https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Machelen

Prachtig Doopfeest nabij Machelen

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Machelen

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een doopfeest te houden vlakbij Machelen? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Machelen is helemaal uitgerust om van een doopfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor doopfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai doopfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Machelen. Kort samengevat, voor een gedroomd doopfeest bij Machelen, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Machelen voor chique doopfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent doopfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Machelen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Machelen noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Machelen ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Machelen absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Door de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Machelen en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke doopfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Machelen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.