https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Lint

Prachtig Doopfeest nabij Lint

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een doopfeest bij Lint

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een doopfeest te vieren nabij Lint? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Lint beschikt over alle troeven om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van doopfeesten . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Lint. Kort gezegd, voor een gedroomd doopfeest bij Lint, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Lint voor stijlvolle doopfeesten

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Lint baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een doopfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Lint noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lint ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw doopfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lint echt niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Lint en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke doopfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Lint staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.